Werkwijze

Het beste in jezelf naar boven halen en laten groeien – dat vraagt moed, zelfreflectie en oefening. Eén ding is zeker: alle benodigde antwoorden zitten al in jou. Ik begeleid je deze te vinden, zodat je effectieve keuzes kunt maken die bij jou passen en jou dichter bij jezelf en jouw doelen brengen.

Iedere persoon is uniek en dit geldt ook voor elke coachvraag. Mijn kracht is om nabij je te zijn. Doelgericht, en altijd afgestemd op jouw individuele behoefte. Ik luister met oprechte aandacht, houd je een spiegel voor, geef je liefdevol en met scherpte en humor terug wat ik ervaar, en deel mijn visie daarop als dit aan de orde is.
Altijd met als doel om jou in beweging te brengen en je dichter bij jouw doelen en missie te laten zijn. Alles van jou mag aanwezig zijn en ik zal je uitdagen om jezelf werkelijk te tonen. In dit contact kunnen gedachten, gewoontes en overtuigingen naar voren komen waarvan blijkt dat ze jou belemmeren, of nu niet meer dienen. Je leert om je oordeel over jezelf uit te stellen en daar nieuwe, versterkende gedachten en gedrag bij te ontwikkelen.

In mijn werk als coach en trainer maak ik gebruik van o.a.: NLP, RET, Voice Dialogue, Transactionele Analyse, systemisch werk, creatieve werkvormen en Business Model You®. De ingezette interventies zijn altijd ondergeschikt en dienend aan het persoonlijke proces van de cliënt.