Visie

“Dichter dan bij Jezelf kun je niet komen”, dat is de visie van Leef ‘ns Echt.

Ik heb Leef’ns Echt opgericht omdat ik ervan overtuigd ben dat ieder mens waardevol is, en een unieke persoonlijke missie heeft. Of het nu gaat om werken, relaties, ondernemen, identiteit of spirituele groei: in mijn visie beschikt iedereen over het potentieel om haar of zijn leven in volheid te leven. Ook jij!

“Leef ‘ns Echt!” is in eerste instantie een dagelijkse uitnodiging aan mezelf. Het is de mooiste persoonlijke ervaring die er is, en zit vaak in de kleine dingen, zoals het geven van een compliment, een moment voor jezelf nemen, werken vanuit plezier. Maar ook in: je angsten en belemmeringen kennen, durven zijn wie je echt bent, helemaal opnieuw beginnen, een conflict onderzoeken, een onderneming starten, zakelijk succes door persoonlijke groei!

Dit is waar het om draait als je bij Leef ‘ns Echt coaching ontvangt, of deelneemt aan een van de workshops. Het levert je inzichten op in jouw potentieel, als je daarvoor open staat. Zodat je steeds meer Jezelf wordt en bewust je volgende stap maakt.

 

Wil je hierop reageren, of ben je nieuwsgierig geworden naar wat Leef ‘ns Echt voor jou kan betekenen? Je reactie is welkom!

Bel met 0621887407 of stuur een e-mail aan info@leefnsecht.nl