Vind je loopbaan opnieuw uit!

Vraag je jezelf af wat je volgende stap zou moeten zijn met betrekking tot je (loop-)baan?

Of ben je (aankomend) zzp-er en zoek je naar een juiste business formule voor jouw (nog op te starten) onderneming?

Lees dan nu verder!

De workshop ‘Vind je loopbaan opnieuw uit!’ geeft antwoorden op vragen als: Hoe wil ik mijn verdere loopbaan nu echt vormgeven? Hoe vergroot ik mijn waarde op de (arbeids-)markt? hoe geef ik mijn business model vorm, en hoe zet ik mijn ideeën succesvol om in een waardepropositie voor mijn interne of externe klanten?

Let op: deze workshop is zowel geschikt voor werknemers in dienstverband als zelfstandige ondernemers, en geeft je een compleet andere manier van kijken naar werk, door middel van het modelleren van jouw loopbaan. In 1 oogopslag.

Aan de hand van een beproefde methode, werk je stapsgewijs aan de bouwstenen van jouw persoonlijke model. Je legt verbanden en komt samen met de andere deelnemers tot nieuwe inzichten, je maakt deze letterlijk zichtbaar en zet je eerstvogende stap. Je werkt ook in subgroepen en geeft elkaar feedback, waardoor je model nog krachtiger wordt.

Resultaat:
Na deze workshop heb jij geleerd hoe je jouw persoonlijke business model opstelt en daarmee nieuwe mogelijkheden voor jezelf en je werk creëert. Je weet hoe je je model hanteert en presenteert en hebt hierop feedback ontvangen. Je kent je professionele identiteit. En tenslotte weet je de juiste vragen te stellen en vervolgacties te ondernemen om jezelf en je loopbaan opnieuw uit te vinden.

Direct aanmelden? Meer informatie over deze workshop?
Bel 0621887407 of stuur je e-mailbericht aan info@leefnsecht.nl

Anderen over deze workshop:

“De training ‘Vind je loopbaan opnieuw uit!’ was voor mij heel inspirerend! Ik heb in 1 dag de manco’s gevonden waarom ik zelf niet op gang kwam. Ik ben heel enthousiast over de compleetheid van deze training. Het legt ook feilloos de pijnpunten bloot. Voor mij werd duidelijk wat me tegenhield bij het starten en uitbouwen van een eigen onderneming. Mijn aandacht was te versnipperd, en nu heb ik focus en weet ik waarmee ik aan de slag ga.”

Jacco, Programmamanager en zelfstandig ondernemer te Den haag