Anderen over Leef ‘ns Echt

“De workshop ‘Je loopbaan in model’ was voor mij heel inspirerend! Ik heb de manco’s gevonden waarom ik zelf niet op gang kwam. Nu heb ik focus en weet ik waarmee ik aan de slag ga.” (Jacco; ondernemerscoach en programmamanager)

“Nico doet de dingen net iets anders en juist deze eigenschap maakt dat hij niet de zoveelste coach is, maar iemand die jou op verfrissende manier kan helpen om vooruit te komen. Ik kan Nico als coach dan ook van harte aanbevelen.” (Roy; mediator)

“Nico raakt mensen, maakt dingen bij ze los en weet ze daarna uitstekend op te vangen. Hij is vakkundig, weet waar hij mee bezig is en doet zijn werk met passie, compassie en plezier.” (Grada; loopbaancoach)

“Nico daagt je steeds weer uit om tot de kern te komen. Hij is daarbij integer, eerlijk en zonder oordeel. 
De coachgesprekken en de praktijkoefeningen hebben een blijvend positief effect in mijn dagelijks leven” (Martijn; ICT-administrator)

“Nico is een “mensenmens”; iemand die in staat is om effectief te zijn door mensen te motiveren door middel van het kijken naar het menselijk potentieel. Door zich daadwerkelijk te interesseren in de mens achter de collega en goed te luisteren, is hij in staat om mensen in beweging te krijgen en daarmee ook resultaten te behalen! (Richard; programmamanager stedelijke transformaties)